2109739770 - 6987869909

Οθωνος 53 Αγ. Δημήτριος 173 43

Menu

ΒΡΕΦΙΚΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Στο σχολείο μας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία για τα παιδιά σε όλες τις φάσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Τα τμήματα μας περιλαμβάνουν το Βρεφικό Τμήμα , το Παιδικό Τμήμα αλλά και το Νηπιαγωγείο. Κάθε τμήμα σχεδιάζεται με προσοχή για να προωθεί την ανάπτυξη και τη μάθηση των παιδιών, προσφέροντας ένα ασφαλές και ενδιαφέρον περιβάλλον που ενθαρρύνει την εξερεύνηση και την κοινωνική αλληλεπίδραση.


ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Βρεφικό Τμήμα - από 7 μηνών

Η αρχή της εκπαίδευσης στο σχολείο μας ξεκινάει από τα 7 μηνών! Στο Βρεφικό Τμήμα, δημιουργούμε ένα αγαπημένο και ασφαλές περιβάλλον για τα μικρά μας παιδιά, προσφέροντας φροντίδα και προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Μεταβρεφικό Τμήμα - από 2 ετών

Στο Μεταβρεφικό Τμήμα, υποδεχόμαστε παιδιά από 2 έτών και τους παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ενισχύουν την ανάπτυξη και την κοινωνικοποίηση τους.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Προπρονηπιο Τμήμα - από 3 ετών

Στο Προ-προνηπιακό μας τμήμα, τα παιδιά από 3 ετών αρχίζουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο της μάθησης με συστηματικό τρόπο, μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες που προάγουν την αυτονομία και τη δημιουργικότητα τους.

Προνηπιο Τμήμα - από 4 ετών

Στο Προνηπιο, υποδεχόμαστε παιδιά από τα 4 έτη και τους προσφέρουμε ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό περιβάλλον για να εξερευνήσουν και να μάθουν, αναπτύσσοντας τις κοινωνικές και πνευματικές τους δεξιότητες..

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Νηπιαγωγείο - από 5 ετών

Στο Νηπιαγωγείο μας, παιδιά από τα 5 έτη ανακαλύπτουν τον κόσμο της μάθησης μέσα από παιγνίδια, δραστηριότητες και προγράμματα που προάγουν τη δημιουργικότητα και την ανεξάρτητη σκέψη..

Νηπιαγωγείο
Βρεφονηπιακός Σταθμός
Δημιουργική Απασχόληση
×

Log in